U bent hier:

City Lightrun Aalst

Op vrijdag 26 april 2019 zal de derde editie van de City Lightrun te Aalst doorgaan.
Er zijn dit jaar twee omlopen: één voor de wandelaars (ca 6km) en één voor de lopers (ca 8km).
De start is voorzien om 21u. Wandelaars kunnen aansluitend aanpikken (ongeveer 21u05). Er is geen individuele tijdsopname voorzien, het is immers een recreatief evenement. Er zal wel een algemene klok staan, zodat u zelf wel weet hoelang u over het parkoers zal gedaan hebben. De inschrijvingen zullen vanaf 19u geopend zijn in het gebouw op de Hopmarkt. U kan GRATIS Parkeren op de Keizershallen en dat is echt vlakbij.
Onderweg zullen er verschillende animaties voorzien worden, alsook lopen we door enkele gebouwen om de omloop nog wat attractiever te maken.
De inschrijvingsprijs bedraagt 10 euro op voorhand. Schrijf u dus in via deze website. Ter plaatse is het 12 euro. Sporta leden krijgen 1 euro korting mits vertoon van lidkaart. In de prijs zit ook ludiek cadeautje inbegrepen.

Er kan ook ingeschreven worden als GROEP. Dan krijgen jullie vanaf 10 deelnemers, 1 euro korting. U kan hiervoor dit document invullen en terugsturen naar leden@maspoe.be


Borstnummer kunnen vooraf opgehaald worden op woensdag 24 april 2019 tussen 18u en 21u in kantine Osbroek (Frans Blanckaertdreef) na vertoon van unieke barcode of kan je op vrijdagavond 26 april afhalen vanaf 19u op de Hopmarkt van Aalst.

Er is ook een bewaakte bewaarplaats voor sporttassen. Men zal zich ook kunnen omkleden in de tent naast de inschrijvingen. Uiteraard is ook het Rode Kruis aanwezig, alsook zullen er toiletten voorzien worden buiten en binnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hopmarkt
1
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Organisatie Maspoe
Contact leden@maspoe.be
0479020233
Links