U bent hier:

City Golf Antwerpen - stadsgolfen langsheen historische locaties

Kom naar Antwerpen en beleef deze metropool op een unieke manier met City Golf! Verken de binnenstad, ontdek de mooiste locaties en sla een balletje op de meest tot de verbeelding sprekende pleinen. Speel City Golf en ontdek tijdens deze wandeling de grootste geheimen van Antwerpen!
City Golf is een unieke manier om de stad Antwerpen te ontdekken. Wandel langs verborgen parels in de Antwerpse Metropool en sla een balletje in een adembenemend decor. Hoe minder golfervaring, hoe leuker!
City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport.

De bedoeling van het concept City Golf is om de stad Antwerpen te ontdekken in combinatie met een kennismaking met de golfsport.

Speel een parcours van 6 holes op unieke locaties die zich in de binnenstad Antwerpen bevinden.

In tegenstelling tot de klassieke golfsport speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target. Dit kan een standbeeld, zitbank, fontein, e.d. zijn.

Alvorens het parcours te spelen krijgt iedere speler een golfinitiatie.

De speler met het minst aantal slagen is de winnaar.

Bij City Golf is het niet nodig dat men reeds kan golfen of een golfvaardigheidsbewijs heeft, golfervaring is dus absoluut geen vereiste.

Het gebrek aan golfervaring kan het plezier alleen maar stimuleren.

Alle golfmateriaal zal door ons voorzien worden, eigen materiaal is niet nodig.Plezier, ontspanning en gezelligheid staan centraal bij City Golf.

City Golf is het concept voor een onvergetelijke teambuilding of activiteit in groep.


Iedereen is welkom voor een rondje City Golf!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Infopunt Toeristische Dienst
Grote Markt 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van9:00tot21:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Informeer naar groepskortingen!
€ 20,0
Reservaties
Organisatie City Golf Events bvba
Trefwoorden stadswandeling, teambuilding, golf, stadsgolf, UitKalender_activiteiten_incl_permanenteactiviteiten, OpnieuwOpen, bevestigd2020