U bent hier:

Cirque Plus 2018

In juli zwaaien we de poorten van het Grootseminarie wagenwijd open voor Cirque Plus! De grazende koeien op de grasvelden van het domein maken plaats voor circusartiesten uit binnen- en buitenland. Humor, acrobatie, clownerie, emotie en heel veel sfeer lopen als een rode draad door dit gratis festival. Laat je verrassen door spektakel van hoog niveau en bekom nadien op het gezellige zomerterras van alle indrukken en emoties.
Cirque Plus presenteert terug een betalende avondvoorstelling. Dit jaar komt Collectif Malunés met hun voorstelling 'Forever, happily...' naar de tuin van het Grootseminarie. Deze voorstelling is geschikt vanaf 8 jaar.
Er was eens… Collectif Malunés. Gesticht door 3 Vlamingen en 1 Française, maar na 9 jaar uitgegroeid tot een 18-koppig gezelschap met circustent. Ze dompelen ons en vooral zichzelf onder in hun bizarre sprookjeswereld. Daar ontmoeten de hersenspinsels van Andersen en de gebroeders Grimm elkaar voor het eerst op de bascule, het rad en de vliegende trapeze. In 'Forever, happily ...', een mix van theater, cabaret en dans, brengen ze het beste in zichzelf naar boven. En het slechtste bij de ander.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar tuin Grootseminarie
Peterseliestraat tegenover Leestenburg z/n
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 juli 2018 tot 22 juli 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Brugge Plus vzw
Contact info@cirqueplus.be
050 44 20 02
Links
Trefwoorden circus, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Cirque Plus 2018 op UiTmetVlieg.be