U bent hier:

Circus Ronaldo - Applaus (5+) - AFGELAST

Theatervoorstelling Circus

Een voorstelling zonder applaus, maar vol intens verlangen.
Applaus is ontstaan uit een grote culturele stilte. Het verhaal van een circus zonder publiek, de eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt, een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende kinderoogjes, een dichtgetimmerde ingang. Circus Ronaldo moest de deuren sluiten… of toch niet?

Tijdens deze voorstelling blijft de circustent leeg. Je gaat van wagen naar wagen, van personage naar personage. In je eigen kleine bubbel stap je doorheen het circus, gluur je stiekem onder het tentzeil door en ontdek je plekjes waar je nog nooit eerder was. Iedereen die je doorheen je traject ontmoet draagt hetzelfde verlangen; wil jij even naar me kijken?

praktisch
onthaal: Panorma Zomerbar
graag aanmelden: ten laatste 15 minuten voor aanvang voorstelling
Circus Ronaldo speelt de voorstelling voor jouw privé-bubbel: eentje van 4, 7 of 10 personen.
1 ticket per bubbel (tussen 4 en 10 personen)
duur per bubbel: 48 min.

in een rolstoel
Zit er in je bubbel een persoon in een rolstoel? Dan adviseren we om in totaal met maximum 7 personen (rolstoelgebruiker inbegrepen) te komen. Op die manier garandeert Circus Ronaldo de beste zichtbaarheid.

"Zelden was een bezoek aan het circus zo intiem, zo ontwapenend en zo magisch als het bezoek dat je aan Circus Ronaldo brengt in Applaus." (Knack ****)

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Niefhout
Bareelstraat
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 november 2020 tot 15 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie Cultuurhuis De Warande