U bent hier:

Circus I Love You

Theatervoorstelling Circus

Tickets zijn te koop vanaf 8 juni!
De mannen dragen er glitterende spandex leggings, de vrouwen dragen er de mannen: welkom in de wereld van Circus I love you, waar gelijkheid vanzelfsprekend is!

Dat iedereen alles doet in deze voorstelling, is vanaf de eerste noot duidelijk. De acrobaten ontpoppen zich als een veelzijdig Zwitsers zakmes met een waaier aan verbluffende acts. Ze gooien elkaar in de lucht, balanceren met hetzelfde gemak op een touw en draaien zich dol hangend aan hun eigen haar (!). Het zijn alleskunners: niet alleen in hun circusdisciplines, maar ook als muzikant. De hele voorstelling lang laten ze vrolijke balkanmuziek en klezmer vibes op je los.
De voorstelling is één grote liefdesverklaring. Aan bovenmenselijke toeren en het nemen van risico’s. Want Circus I Love You heeft één duidelijke boodschap:“Als wij dit kunnen, kan jij jouw droom ook waar maken!” Met hun energie en waaghalzerij laten ze zien dat je alles kan, als je je angsten maar opzij zet.

Stap binnen in hun roze circustent en jaag je dromen na! Je zit op een houten tribune rond de piste. De show is een liefdevolle zomervoorstelling voor groot en klein.

Speeldata
di t/m za 20u

Speelduur
+/- 90 minuten

€12

Locatie
Zomerbar, Sloepenweg Antwerpen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ZOMERBAR
Sloepenweg
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 juni 2019 tot 13 juli 2019
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Organisatie Zomer van Antwerpen
Links
Trefwoorden circus, 25 jaar ZvA, kindvriendelijk, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Circus I Love You op UiTmetVlieg.be