U bent hier:

Circus Barones 'The Greatest Show'

Circus Barones Tournee 'The Greatest Show'. Na terug een stop van enkele weken immobilisatie door de Corona maatregelen hervat Circus Barones, dat reeds 20 jaar naam en faam heeft opgebouwd in Vlaanderen, haar tournee, met het gloednieuwe programma 2020 ‘THE Greatest Show’
Een wervelende show waarin ‘ringmaster Patat’ u op zijn humoristische manier door het programma leidt. Samen met de internationale artiesten wordt u een boeiende en gevarieerde show gepresenteerd waarin acrobatie, dierendressuur en clownerie hun plaats vinden.
Het hele spektakel wordt omkaderd door een schitterende choreografie met zang en dans die de toeschouwer van jong tot oud niet enkel in momenten van verwondering en vervoering brengt, maar ook van ontroering.
Welkom in de wonderlijke wereld van Circus Barones !
Treedt binnen want ‘The Show Goes On’
Naar aanleiding van de voorschriften van de overheid werd onze tent ingericht en voorzien van alle maatregelen dat de veiligheid van de bezoekers streng in acht worden genomen.
Hierdoor kunnen we slechts max. 200 toeschouwers per voorstelling ontvangen.
Kaarten in voorverkoop kopen aan de kassa ter plaatse aan het circus wordt dus aanbevolen !
Alle verdere informatie over de genomen veiligheidsmaatregelen en ticketverkoop kunt u terug vinden op onze website www.circusbarones.com en onze Facebookpagina

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Oude Containerpark naast Sportcentrum Karteria
Kluisbergstraat
3290 Diest

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 oktober 2020 tot 18 oktober 2020
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Contact secretariaat@circusbarones.com
0468 08 87 52