U bent hier:

CIRCLE OF LIFE - Lieve Blancquaert

Lezing of congres Zingeving, filosofie en religie

Circle of Life is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood.
Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm. Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek.
Circle of Life brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende ma-nier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbin-den en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt, en apart maakt.
Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.
€ 10 - € 9 (+65j) - € 8 (abo) - € 7 (-26j)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Bovenzaal Roxy
Stationsstraat 29
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 26 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Organisatie Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse
Contact 03 710 12 71