U bent hier:

Cinema de Bijenkorf: K3 Love Cruise

6 jaar

Film Animatie en kinderfilms

Cinema de Bijenkorf is een charmante dorpscinema in het hartje van Assenede. Na de film of tijdens de pauze kan je genieten van een drankje of zakje chips of popcorn in onze bar. Deuren open: 30 minuten voor start van de film.
Dit kan je verwachten van de film:
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Er zijn hoge verwachtingen want K3 mag een spetterende optreden geven op het eindbal! Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar dat verandert wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien en… Elvin is razend op de meisjes van K3 omwille van iets dat gebeurde met de betbetovergrootvader van Klaasje. Hij probeert dan ook hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Zal K3 er in slagen om ondanks de sabotage van Elvin, het optreden tot een goed einde te brengen? Spannend!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum De Bijenkorf
Sportstraat 4
9960 Assenede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 april 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 5,00 €; t.e.m. 18 jaar: 3,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Gemeenschapscentrum de Bijenkorf Assenede
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Cinema de Bijenkorf: K3 Love Cruise op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS