U bent hier:

Cinema bébé: The Mustang

Film Drama

Roman Coleman is een veroordeelde man die zijn celstraf uitzit en met zijn gewelddadig verleden in het reine moet komen. Hij krijgt de kans om deel te nemen aan een rehabiliteringsprogramma waarin hij wilde paarden helpt temmen. Geholpen door de veteraantrainer Myles en de medegevangene Henry vindt Roman steeds meer zijn eigen menselijkheid terug.
Kinderanimatie en peuterfilm ‘Kleine Anna en lange Oom’.

Maar er is nog meer: heb je nog een peuter (-2,5 jaar) rondlopen, maar wil je toch genieten van deze films voor jonge ouders. Dan voorzien we in een speellokaal vlakbij de filmzaal animatie voor je spruit. We voorzien iedere keer een film op hun maat en zorgen voor animatie. De ruimte is voorzien van heel wat speelgoed, waardoor jij met een gerust hart kan genieten van de film. En wilt je zoontje of dochtertje toch even zijn mama/papa zien, dan komen we even naar de zaal voor een knuffeltje om daarna terug verder te gaan spelen.

Deelnameprijs is 2 euro (inclusief de straffe koffie achteraf). Baby’s en peuters (-2,5 jaar) mogen gratis genieten van dit aanbod.

‘Cinema Bébé’ is een project van Huis van Het Kind, de jeugddienst en CC De Kruisboog, i.s.m. Jef vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Kruisboog - Theaterzaal
Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 2,00 €; Peuters: 0,00 €
€ 2,0
Reservaties
Organisatie CC De Kruisboog
Contact 016 80 56 96