U bent hier:

Cinema bébe: Ad Astra

Film Drama

Ad Astra volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd. Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunes afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om antwoord te krijgen op de vraag waarom hij niets van zich heeft laten horen.
Kinderanimatie en peuterfilm ‘Rita en Krokodil’
‘Cinema Bébé’ is een filmervaring specifiek voor jonge ouders. Jonge ouders moeten immers vaak afhaken voor een bioscoopbezoek omdat het praktisch niet haalbaar is of omdat ze zich in de zaal schamen als hun baby zich laat horen. Stad Tienen vindt vrijetijdsbeleving echter een recht voor iedereen. ‘Cinema Bébé’ zorgt ervoor dat jonge ouders op een ontspannen manier kunnen genieten van een goede film op groot scherm, samen met hun baby: het geluid staat stiller en de ondertitels op, de lampen zijn gedimd, verzorgingskussens en een microgolfoven zijn vlakbij, er is een buggyparking en achteraf voorzien we een sterke koffie in een aangename speelruimte om even met elkaar na te praten en de dag weer gesterkt verder te kunnen zetten.

Maar er is nog meer: heb je nog een peuter (-2,5 jaar) rondlopen, maar wil je toch genieten van deze films voor jonge ouders. Dan voorzien we in een speellokaal vlakbij de filmzaal animatie voor je spruit. We voorzien iedere keer een film op hun maat en zorgen voor animatie. De ruimte is voorzien van heel wat speelgoed, waardoor jij met een gerust hart kan genieten van de film. En wilt je zoontje of dochtertje toch even zijn mama/papa zien, dan komen we even naar de zaal voor een knuffeltje om daarna terug verder te gaan spelen.

Deelnameprijs is 2 euro (inclusief de straffe koffie achteraf). Baby’s en peuters (-2,5 jaar) mogen gratis genieten van dit aanbod.

‘Cinema Bébé’ is een project van Huis van Het Kind, de jeugddienst en CC De Kruisboog, i.s.m. Jef vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Kruisboog - Theaterzaal
Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 2,00 €; peuters: 0,00 €
€ 2,0
Reservaties
Organisatie CC De Kruisboog
Contact 016 80 56 96