U bent hier:

Ciao Tongeren

Op zondag 7 mei 2017 organiseert de stad Tongeren weer één van haar gezelligste evenementen van het jaar. De Tongerse binnenstad wordt tijdens de Italiaanse Dag namelijk voor even omgetoverd tot een Italiaans plein.
Ciao Tongeren!: Italiaanse smaak en stijl in de Tongerse binnenstad. Het loont zeker de moeite om hét ‘Italiaanse feestje van het jaar’ in je agenda aan te stippen, want het concept van Ciao Tongeren met de Italiaanse markt, wordt aangevuld met een sfeervol podium met optredens op de Grote Markt, foodtrucks en originele Italiaanse nieuwkomers!
Kom voor een Meet & greet met Matteo Simoni of verstuur een postkaart aan het mobiele postkantoor van Ief Postino, gekend van het één-programma "iedereen beroemd".
Het wordt weer een uitzonderlijke ambiance. Wat verbindt Tongenaren en Italianen? Juist ja, lekker eten en drinken! Talrijke Italiaanse restaurantjes en barretjes op wielen staan rond de Basiliek opgesteld. De hippe caravans, Ape-karretjes en trucks verwennen bezoekers met smaakvolle drankjes (Italiaanse
cocktails, biertjes, wijnen, smoothies ...) en originele gerechtjes
(wafellollies, Limoncello-waterijsjes, Italiaanse schepijs,
tiramisu, pizza uit de houtoven, pasta, arosticini, piadina …).
Beleef la dolce vita in Tongeren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Grote Markt
Grote Markt
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 7 mei 2017
Prijs gratis
Organisatie Stad Tongeren
Contact +32 12 80 00 70
Trefwoorden Toerisme, topevent_limburg