U bent hier:

Chrysantenfestival

Tussen 13 en 21 oktober vindt het "Chrysantenfestival" (Kikumatsuri) plaats in de Japanse Tuin in Hasselt. Wanneer de groene zomer bladeren rood, geel en bruin kleuren en de chrysanten fleurig in bloei staan, gaat de herfst van start. De bontgekleurde chrysanten zijn bloemen die Japan en België verbinden. Daarom dat de Japanse Tuin in Hasselt elk jaar samen met Japan de chrysanten in de bloemetjes zet met het Chrysantenfestival.
Laat je zintuigen verwennen door de prachtige chrysanten creaties van 'Bloemenkunstenaar' Tom de Houwer en stap met ons mee in de fabelachtige wereld van het Chrysantenfestival.
Het eerste weekend van het festival, 13 en 14 oktober, zal er een prachtige Ikebana, Japans bloemschikken, tentoonstelling plaatsvinden door 'Ikenobo Chapter NL'. En elke zaterdag, 13 en 20 oktober, zal het Chrysantenfestival door vieren tot de late uurtjes van de nacht (tot 23u).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Japanse Tuin
Gouverneur Verwilghensingel 23
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 13 oktober 2018 tot 21 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 6,00 €; 60+: 4,50 €; Studenten: 1,00 €; Kinderen -12: 0,00 €; UiT-pas: 0,00 €
€ 6,0
Organisatie Japanse Tuin
Contact japansetuin@hasselt.be
Links
Trefwoorden Japanse Tuin Hasselt, japanse tuin, Japan, chrysantenfestival, chrysanten, Hasselt, UitpasHasselt, visitlimburg

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS