U bent hier:

Cheerleaderkamp

Kamp of vakantie Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Good news! Cheerkampen liggen vast voor deze zomer!! Heb jij ook zin om te stunten, tumblen, turnen of te dansen ? kom dan zeker eens af. Vertel het graag verder en breng alle geïnteresseerden mee. Exacte data zijn dus 2 t.e.m 6 juli, en 20 t.e.m. 24 augustus In Eskapade, Kapellen. (Per dag inschrijven kan ook) Hopelijk tot dan.
Zoek je de perfecte combinatie tussen dans en acrobatie? Of ben je in de ban van de “Bring it on” films en Glee serie? Dan is Cheerleading echt iets voor jou!
Nu kan je ook in België deel uit maken van een echt cheerleaderteam! Cheerleader Academy leidt je op tot een professionele cheerleader.
Onze ervaren lesgeefsters leren je de nodige skills. Inhoud van de lessen:
choreografie & danstechnieken acrobatie, stunts & tumblinglenigheid & balans

Vanaf 6 jaar kan je deelnemen aan onze cheerleading cursussen. Je wordt ingedeeld in een cheersquad naargelang je niveau en leeftijd. Iedereen is welkom, ervaring met dans of acro is niet nodig! Breng enkel een grote portie enthousiasme mee, de rest leer je bij ons. Heb je al ervaring met dans of acro? Kom dan een les proberen bij één van de demo-teams. Wie weet wordt je ook uitgekozen om bij de Allstar cheerleaders of Cheerdancers te horen. Zij treden op bij verschillende sport- en bedrijfsevenementen. Hun doel is om de eerste plaats te bemachtigen bij één van de cheerleader kampioenschappen! Iedereen die een nieuwe, energieke en effectieve workout zoekt geïnspireerd op het Amerikaanse Cheerleaden kan ook bij ons terecht! Heb jij de cheerleading-smaak helemaal te pakken? Schrijf je nu in en vervul één van onze cheerteams met jouw leuke dancemoves en stunts.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kapelsestraat 233, 2950 Kapellen
Kapelsestraat 233
2950 Kapellen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 juli 2012 tot 24 augustus 2012
Prijs
15 euro per dag.
€ 15,0
Organisatie Cheerleader Academy
Links
Trefwoorden amusement, turnen, dansen, acro, Zonder overnachting, stunten, tumbling, cheerleaden, cheer