U bent hier:

Cerebriraptor

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

De jonge theatermaakster Aurelie Di Marino gaat met haar vierkoppig team op zoek naar de normen van de waanzin. Want hoe absurd is het normale? Of hoe normaal vinden wij het absurde?

Onuitputtelijke informatiestromen, ontelbare apps en evenveel meningen gestuurd door mysterieuze algoritmes. Ben jij je bewust van wat je allemaal binnenkrijgt?

 

In Cerebriraptor nemen jonge theatermakers de moeilijke taak op zich om dokter te worden. Dokters en patiënten tegelijk. Met veel humor bricoleren ze zich een weg door de gekte die we niet meer zien. Ze laten zich bijstaan door psychoanalisten en psychiaters en tasten de normen van de waanzin af. En de waanzin van die normen. Zo creëren ze een freakshow van het alledaagse.

 

"De absurde humor en de groteske uitvergroting waarmee Di Marino haar onderwerp omklemt, zijn echter herkenbaar de hare en vertalen zich meestal toch in frisse en verkwikkende dialogen, waarin de acteurs, met hun sappige accenten, onthecht en vervreemd van elkaar heen-en-weer pingpongen over de meest banale zaken of totale doch spitsvondige onzin uitkramen." Elke Huybrechts - Etcetera
 

 

Theatermaakster Aurelie Di Marino komen we dit seizoen een aantal keer tegen. Met If there weren’t any blacks you’d have to invent them, als lid van K.A.K. met de kindervoorstelling Snøw en als resident in De Grote Post.

 

Info

Waar cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 februari 2019
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Contact benieuwd@degrotepost.be