U bent hier:

Centrumfeesten Oud-Turnhout

Op de eerste zondag van oktober organiseert UNIZO Oud-Turnhout al 30 jaar lang de Centrumfeesten. Dit jaar wordt ‘s zondags het centrum (N18) deels verkeersvrij gemaakt. Zo wordt deze 30ste editie gezelliger, veiliger én levendiger!
Oud-Turnhout Kermis vieren we traditioneel gevierd in het eerste weekend van oktober. Dit jaar is dit van zaterdag 5 oktober tot en met dinsdag 8 oktober. De kermis wordt gecombineerd met de Centrumfeesten van UNIZO.
Op zaterdag is er opendeur bij de handelaars en start de kermis. Op zondag breiden de festiviteiten uit: opendeur bij de handelaars, verschillende verkoop- en infostandjes, randactiviteiten en animatie voor jong en oud. Kermiskramers, UNIZO en talrijke verenigingen zetten hun beste beentje voor. Kom de Centrumfeesten beleven en laat je verrassen!

ROMMELMARKT
Op zondag 6 oktober van 10 tot 17 uur is er ook een rommelmarkt in de Kerkstraat. Ben je al lang op zoek naar iets of snuister je liever gewoon rond? Geniet van de gezellige sfeer en misschien vind je wel iets leuk.
Neem je graag deel aan de rommelmarkt? Schrijf je dan vooraf in bij Baggu, Steenweg op Turnhout 52 bus 1 of via 014 45 20 90. De deelnameprijs bedraagt 1 euro per meter.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Marktplein Oud-Turnhout
Dorp 31
2360 Oud-Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 oktober 2019 tot 6 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Unizo Oud-Turnhout