U bent hier:

Centering ceremonie met Kurt Pattyn

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Ceremonies vinden hun oorsprong in de indiaanse cultuur waarbij lichaam, ziel, geest, moeder aarde en het universum niet los van elkaar gezien worden. Ceremonies hebben als doel de verbondenheid te herstellen of te bekrachtigen en worden reeds duizenden jaren beoefend door oudere natuurgebonden culturen. In de Centering ceremonies verenigt Kurt de wijsheid van oudere culturen met de kennis en de wijsheid van ons fysiek lichaam.
Op elke ceremoniële avond wordt er rond een specifiek thema gewerkt waarbij we lichaam en geest samenbrengen. Dit heeft als doelstelling telkens meer inzicht te verwerven in een specifiek thema en meer voeling te krijgen met de kracht en de magie van ons fysiek lichaam. Deze ceremonieën hebben zowel invloed op ons fysiek, als ons emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Ze kunnen dienen als preventie, om herstel te bespoedigen, om te genieten, om contact te maken met spirit, om meer inzicht te verwerven, meer wijsheid op te doen, magie te brengen in ons leven, enz…

Deze avonden bieden een mooie en zachte manier om meer contact te maken met de spirituele dimensies in en buiten ons lichaam.

De sessies gebeuren zittend of liggend en zijn niet belastend voor mensen met fysieke beperkingen. Deze avonden staan open voor iedereen. Is dit je eerste kennismaking of ken je de ceremoniële avonden, iedereen is welkom.
Thema : Bestaansrecht, wat kom ik hier doen op aarde?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Souldance
Overheulestraat 237
8560 Moorsele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 27 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 19+
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Organisatie Souldance
Contact nele@souldance.be
Trefwoorden aandacht mindfulness meditatie rust, mindfulness, meditatie, rust, spiritualiteit, spirit