U bent hier:

CD & VINYL FAIR LIER | Lierse cd- en platenbeurs

Op zondag 24 maart vindt de CD & VINYL FAIR LIER plaats, oftwel de Lierse cd- en platenbeurs. Een 30-tal standhouders zorgt voor een overweldigend aanbod aan cd's, 45toeren-plaatjes en vinyl-lp's. Muziekgenres: pop, rock, oldies, Vlaams, reggae, filmmuziek, soul,... Zowel de gewone muziekliefhebber als de gepassioneerd verzamelaar vindt hier gegarandeerd zijn gading. Met ruime gratis parking.
Het succes van de aloude vinylplaat lijkt de jongste jaren geen grenzen te kennen: de 'lp' en in mindere mate ook het 'singletje' zijn immens populair, en dit niet enkel bij zij die opgegroeid zijn met de vinylplaat, maar al evenzeer bij de generatie van de twintigers en dertigers. Het succes van de vinylplaat staat in schril contrast met dat andere medium, de cd. De verkoop van het cd-schijfje kent reeds geruime tijd een dalende trend. Maar dat neemt niet weg dat de cd nog steeds een bijzonder belangrijk muziek-medium blijft, en dit voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Omdat wij zowel dol zijn op die heerlijk krakende vinylplaat als op dat o zo compacte cd-schijfje, stellen wij u op zondag 24 maart de CD & VINYL FAIR LIER in de Lispenaar voor. De Lispenaar is gelegen in de Voetbalstraat 23 in Lier. Verspreid over 2 zalen en een podium zullen ruim 30 muziekliefhebbers niet minder dan enkele duizenden lp's, vinylsingles en cd's aanbieden. Quasi alle muziekgenres zijn hierbij vertegenwoordigd, gaande van pop, rock, oldies, Nederlandstalig en kleinkunst tot jazz, funk, reggae, soul, filmmuziek, dance, en noem maar op.

De beurs gaat open om 10 uur, de inkom bedraagt 3 euro per persoon. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen. Zowel de gepassioneerd verzamelaar als de muziekliefhebber zijn meer dan welkom ! De zaal is trouwens gelegen tegenover het stadion van SK Lierse, waar in een ruime, gratis parkeergelegenheid voorzien wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Lispenaar
Voetbalstraat 23
2500 Lier

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 maart 2019
Prijs
Basistarief: € 3.00
€ 3,0
Links
Trefwoorden cd, vinyl, lp, single, muziek, record, platenbeurs, cd-beurs, muziekplaat, muziekplaten, 45-toeren, 7 inch, jukebox, muziekalbum, muziekmarkt, music record, record fair