U bent hier:

CATCH 22

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Een tentoonstelling van de ateliers MONU en SCHILDERKUNST van de Antwerpse Academie voor Schone Kunsten, deeltijds kunstonderwijs (KASKA DKO) op de 22ste verdieping van de Antwerp Tower. Schilderijen, sculpturen, foto’s, installaties, performances, projecties enz. Een 40-tal kunstenaars neemt deel aan de tentoonstelling op deze bijzondere locatie met zicht op Antwerpen als grootstad. Gratis.
Onder de titel Catch 22 worden werken getoond van het atelier Schilderkunst en het atelier MONU van de Antwerpse Academie voor Schone Kunsten, deeltijds kunstonderwijs (KASKA DKO) op de 22ste verdieping van de Antwerp Tower. Deze grootste en hipste pop-up in hartje Antwerpen is deze zomer the place to be voor artistiek en creatief talent. Op de 22ste verdieping worden heel de zomer tentoonstellingen voor hedendaagse kunst georganiseerd onder de noemer Etage 22. Catch 22 is een nevenproject in het weekend van 11 en 12 juni.

De kunstwerken kunnen zeer diverse vormen aannemen en gaan van schilderijen, sculpturen, foto’s tot installaties, performances, projecties enz. Het atelier is een plaats van zoeken, onderzoeken en experimenteren, men tracht een eigen beeldtaal te ontwikkelen en een identiteit als kunstenaar te formuleren. Deze bijzondere locatie met zicht op Antwerpen als grootstad is een bijkomende inspiratiebron.

Een 40-tal kunstenaars neemt deel aan deze tentoonstelling:
Kathelijne Adriaensen Barbara Bervoets Dirk Cools Arthur Roovers Patrick Sterckx Jan Wittoeck Marie Van Lancker Yoke Hofmans Petra de Waal Jyoti Van Acker Karen Vantvelt Arie De Fijter Tasha Joan Paul Jasper Wouters Jos Verbruggen Edwin Van Staeyen Aswintha van Dijk Carina Aerden Catharina Bettens Elly Boerbooms Thérèse De Schipper Linda Moes Mihaela Romanica Iliana Trilova Kathleen Venqueleir Arienne Annot Chris Bultinck Nieke Catteeuw Kees Franken Kristin Moons Jos Pielage Maxime Verduijn Mirella Damen Maarten De Laere Guilio Napolitano Artur Ruuge Leonie Van Der Heijden

Catch 22
Zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016
14:00 – 17:30 uur
ANTWERP TOWER, 22ste verdieping
Gratis toegang
Facebook: https://www.facebook.com/mknu.kaskadko
Ingang De Keyserlei. Liften rechts naar 22ste verdieping.
Vlakbij het Centraal Station, premetrohalte 'Opera'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ANTWERP TOWER
De Keyserlei 5
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 juni 2016 tot 12 juni 2016
Prijs gratis
Organisatie KASKA DKO
Links
Trefwoorden UitKalender_activiteiten_incl_permanenteactiviteiten