U bent hier:

Casse-Noisette

Dansvoorstelling Ballet en klassieke dans

Dit jaar komt het beroemde Bolshoi State ballet van Wit-Rusland terug naar Frankrijk en brengt de magie van Kerstmis met het meesterwerk van de notenkraker!
Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die momenteel een notenkraker in de vorm van een kleine man ontvangt. In een mysterieuze nacht zijn speelgoed onder leiding van de notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Clara wordt wakker van het lawaai en besluit haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve notenkraker te redden van gevaar. Bewogen door zijn moed en vol dankbaarheid, wordt hij getransformeerd in een charmante prins en neemt Clara mee in een magisch koninkrijk.

Ballet in twee acts, de notenkraker wordt in december 1892 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd in het Mariinsky-theater in Sint-Petersburg. De beroemde muziek van Tsjaikovski geïnterpreteerd door het getalenteerde orkest en de virtuositeit van de dansers gesublimeerd door de prachtige sets en kostuums van de Russische Nationale Opera zullen alle generaties in deze fantastische wereld doen rillen. Deze onvergetelijke muziek laat je in een magische sfeer vallen en laat je de dromen van je kinderen herbeleven.

Vind alle magie van dit juweel van klassiekers, perfect in deze kerstperiode.

Tickets : 33, 42, 55 en 66 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Lotto Arena
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 33,00 €; Basistarief: 42,00 €; Basistarief: 55,00 €; Basistarief: 66,00 €
€ 33,0
Reservaties