U bent hier:

Carrouselconcert met Helder - Jean Van Lint Kwintet - Lieven Tavernier Kwartet

+1 punt

Eén avond. Verschillende bands. Een Carrouselconcert betekent een unieke combinatie van straf talent van eigen bodem. Laat je verassen!
Helder - The Gentle Swells
Na een odyssee tussen België, Noorwegen en de rest van de wereld stelt Helder met ‘The Gentle Swells’ weerom nieuw werk voor. Samen met Arne Leurentop en Lara Rosseel zingt hij over liefde en de zee, over noordenwinden en midzomernachten.

Jean Van Lint Kwintet - My tribute to Frank Sinatra
Frank Sinatra, één van de meest invloedrijke entertainers van de 20ste eeuw. Een man die meer dan één generatie beïnvloedde over de hele wereld. Voor deze tribute wordt het repertoire van Frank Sinatra opnieuw tot leven gebracht door onze Belgische crooner Jean Van Lint die er zijn eigen 'touch' aan geeft.

Lieven Tavernier Kwartet
Jaar na jaar staan ‘Eerste Sneeuw’ en ‘De Fanfare Van Honger en Dorst’ hoog genoteerd in alle liedjeslijsten, van de Lage Landenlijst tot de lijst met beste Belgische liedjes.
Lieven Tavernier schreef zijn klassiekers om ze pas vele lichtjaren later zelf te brengen. Met drie geweldige muzikanten brengt hij tijdens dit carrousselconcert een greep uit zijn indrukwekkende repertoire.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC 't Groenendal
Brandegems Ham 5
9820 Merelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €; +60 / personen met beperking: 11,00 €; jeugdhuistarief - 26 jaar: 10,00 €; Uitpas kansentarief: 2,40 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC 't Groenendal
Contact gcgroenendal@merelbeke.be
09 210 35 80
Trefwoorden cultuur, groenendal, muziek, carrouselconcert

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS