U bent hier:

CAROUSEL CHAMBER MUSIC ENSEMBLE Mozart, Weber, Schubert

+1 punt

Concert Klassieke muziek

Het gloednieuwe Brusselse ensemble Carousel brengt kamermuziek van een uiterst hoog artistiek niveau. Carousel is opgericht door klarinettiste Annelien Van Wauwe en violist Samuel Nemtanu - aanvoerder tweede violen van Brussels Philharmonic - en brengt elf getalenteerde internationale jonge musici samen, van wie acht deel uitmaken van Brussels Philharmonic. Het ensemble benadert het bekende klassieke repertoire alsook hedendaagse composities fris en creatief. De programmatie van Carousel is flexibel en dynamisch en zijn bezetting kan variëren van trio tot octet. Carousel wil als ensemble hecht zijn, en ook de luisteraars dichter bij elkaar brengen door middel van de universele muzikale taal, die culturele en artistieke grenzen laat verdwijnen.
Op het programma staan enkele topstukken uit het kamermuziekrepertoire. Annelien Van Wauwe zal schitteren tijdens het frisse en virtuoze kwintet van Weber. De opbouw en de verfijnde instrumentale dialogen in Schuberts octet, die de warmte van klarinet, fagot en hoorn perfect combineert met vijf strijkers, maken dat het werk tot één van de meesterwerken van het kamermuziekrepertoire wordt gerekend.

Laat je meenemen op een levendige, enthousiaste en vrolijke CAROUSEL-rit!
carousel-ensemble.com

W. A. Mozart - Duo voor cello en fagot K.292
C. M. von Weber - klarinetkwintet in Bes Op. 34
F. Schubert - Octet in F D.803

Annelien Van Wauwe: klarinet - Marceau Lefèvre: fagot - Přemysl Vojta: Franse hoorn - Samuel Nemtanu: viool - Nicolas Dupont: viool - Mihai Cocea: altviool - Louis Rodde: cello - Niek de Groot: contrabas - foto: Joëlle Van Autreve

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar sint-barbarakerk
Kastanjelaan
3630 Maasmechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 1 oktober 2020
Prijs
Basistarief: 20,00 €; Abo / Groep: 18,00 €; -26: 10,00 €

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Maasland: € 4,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Maasmechelen
Trefwoorden Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS