U bent hier:

Carnaval-minikamp (krokusvakantie)

4 jaar

Tijdens de krokusvakantie kunnen 4-6 -jarigen (geboortejaren 2015 tot 2017) deelnemen aan een mini-kamp van maandag tot en met woensdag 15 tot en met 17 februari 2021. We spelen spelletjes, knutselen voor carnaval, springen en dansen, amuseren ons rot. Onze enthousiaste animatoren zorgen voor een leuk aanbod in gemeenschapscentrum 't Dorp en uiteraard gaan we ook buiten al eens spelen.
We voorzien een afwisselend programma voor de kleuters zodat ze drie superleuke dagen beleven op ons mini-carnavalkamp. De activiteiten starten dagelijks om 9 uur en eindigen tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Voorlopig programma: maandagvoormiddag: kennismaking en sprookjesspel + verhaaltjes maandagnamiddag: reis rond de wereld -parcours, sport en spel dinsdagvoormiddag: knutselen en bouwen met duplo dinsdagnamiddag: schattentocht en spelen in de natuurspeeltuin woensdagvoormiddag: springkasteelplezier, carnavalsfeestje, dansen en turnen woensdagnamiddag: knutselen: thema carnaval en spelletjes Tegen de krokusvakantie krijgen deelnemers een brief met praktische info bezorgd. Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Info

Waar Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 februari 2021 tot 17 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
In het inschrijfgeld zijn alle activiteiten, begeleiding en verzekering inbegrepen. Tijdens de middag wordt er een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart meebrengen (hier wordt 5 euro spaarkorting op geplaatst).
€ 65,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Carnaval-minikamp (krokusvakantie) op UiTmetVlieg.be