U bent hier:

Carmien Michels & friends - Week van de poëzie

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Schrijver en podiumdier Carmien Michels brengt een mix van rap, slam, spoken word, muziek en de zachtste poëzie ter wereld naar Merksem. Ze legt haar oor te luister in de underground scene om te horen wat er leeft en roffelt.
 


Schrijver en podiumdier Carmien Michels brengt een mix van rap, slam, spoken word, muziek en de zachtste poëzie ter wereld naar Merksem.


Ze legt haar oor te luister in de underground scene om te horen wat er leeft en roffelt. Ze neemt bevriende artiesten mee die sterk zijn op papier en op het podium, die niet alleen zichzelf uitdagen, maar ook elkaar en het publiek. Samen met hen steekt ze een show ineen in teken van Gedichtendag.


Geen idee welke deining dat teweegbrengt maar vuurwerk zal er zijn. Geheugenspelletjes. Humor. Spierkracht. Empowerment. En veel liefde.
Carmien Michels danst tussen pen en podium, tussen urban en klassiek. Ze schreef de romans ‘We zijn water’ (2013) en ‘Vraag het aan de bliksem’ (2015). In 2016 won ze het Nederlands en Europees Kampioenschap Poetry Slam en haalde ze brons op het Wereldkampioenschap in Parijs.


Haar poëziedebuut ‘We komen van ver’ volgde in 2017. Sindsdien reist ze de wereld rond en scherpt ze haar pen en blik tijdens Europese projecten als Connecting Emerging Literary Artists, Europalia Romania en Versopolis. Tussen trein en trip verblijft ze in Antwerpen, waar ze nieuwe talen leert, yoga en gevechtssporten beoefent en schrijft aan haar volgende literaire worp.


 


 

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 29 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 12,00; VVK: € 10,00; Kansentarief: € 2,00
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
Trefwoorden a-kaart