U bent hier:

Candy Party for Life

6 jaar

Zin in een avond dansen, zingen, mocktails en snoepjes? En… wil je daarnaast nog een prachtig goed doel steunen als ’t Vonderke?
Kom dan zaterdag 14 december naar de fuifzaal ’t Hofeind in Merksplas. Het startschot van ons knotsgek kinderfeestje wordt om 18u gegeven door de geweldige kinderanimator Siggi en vanaf dan is iedereen welkom. Ook ouders mogen gerust blijven voor een drankje aan een klein prijsje.
- Wie? voor kinderen vanaf het eerste leerjaar ( maar ook veel ouder)
- Inkom? vrije gift ( en drankjes aan de prijs van 2 euro)
- Waarvoor? t.v.v ‘t Vonderke
Een kinderfeestje met alcoholvrije drankjes en mocktails, snoepjes, kinderdj Siggi, grime, ...

(Op dit feestje zullen er foto’s gemaakt worden en deze zullen later ook verschijnen in het Facebook-evenement als herinnering. Door uw aanwezigheid staat u toe dat er foto’s van u gemaakt worden. Indien u toch niet tevreden bent over de foto’s, aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar deze pagina. Het beeld materiaal wordt dan meteen verwijderd.)

(U kan uw kind afzetten en ophalen wanneer u wil of kan zelf ook in de zaal blijven om een drankje te consumeren. Wij zorgen ervoor dat er steeds toezicht staat aan de deuren, maar wij kunnen ons niet verantwoordelijk stellen voor de opvang van uw kind aangezien sommige kinderen alleen met de fiets naar huis gaan. Bedankt voor uw begrip!)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Fuifzaal 't Hofeind
Hofeind 9
2330 Merksplas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Organisatie Meisjeschiro Merksplas
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Candy Party for Life op UiTmetVlieg.be