U bent hier:

Camilla Läckberg - Heks

+1 punt

Lezing of congres Literatuur

Nieuw avontuur in de dodelijkste gemeente van Zweden
Met meer dan 20 miljoen verkochte boeken in 60 landen mag je de Zweedse Camilla Läckberg gerust een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld noemen. Haar heerlijke misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende recensies en vonden vlot de weg naar een internationaal lezerspubliek. Klassiekers als ‘IJsprinses’, ‘Predikant’ en ‘Leeuwentemmer’ waren wekenlang niet weg te denken uit bestsellers-lijstjes.

Een groot aantal van haar boeken werd ondertussen verfilmd. En ook de succesvolle serie ‘Fjällbacka Murders’ is gebaseerd op haar thrillers. Läckbergs nieuwste roman ‘Heks’ speelt zich trouwens weer af in de dodelijkste gemeente van Zweden: Fjällbacka. De auteur komt in Vooruit voorlezen uit dat nieuw werk. En goed nieuws voor de aanwezigen: met je ticket krijg je korting bij de aankoop van Camilla Läckbergs nieuwe boek.

Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka verdwijnt, denken speurders meteen aan een oude zaak. Dertig jaar geleden verdween daar een vierjarig meisje: zij werd later vermoord teruggevonden. Patrik Hedström acht de kans klein dat er een verband is tussen de verdwijningen, maar onderzoekt de mogelijkheid toch. Schrijfster Erica Falck staat hem bij. Wanneer ze dieper in de zaak verwikkeld raken, botst het duo op een verhaal over een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij...

Info

Waar LDC Wibier
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 21 september 2017
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Podiumhopper 17/18: 3,00 €; +65: 6,00 €; -26: 4,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit
Trefwoorden UiTPAS Gent

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS