U bent hier:

Café-Chantant met Augustijn

+1 punt

Concert Pop en rock

Op 28 februari verscheen het debuutalbum 'Echt' van 'Augustijn'.
Na drie Engelstalige cd's onder de naam 'Willemsson', schreef Augustijn Vermandere deze keer twaalf liedjes in het West-Vlaams. Zijn beroemde achternaam (Augustijn is zoon van Willem Vermandere) laat hij wel weg, hoewel hij zijn afkomst allerminst ontkent of verbergt, cfr. de eerste single en radio-hit 'In de schouwte'.
Eerlijk, persoonlijk en authentiek. Het zijn begrippen die een rode draad blijken doorheen de soms ingetogen, soms opzwepende, maar steeds toegankelijke muziek van de zanger-muzikant.
"Noem iets 'echt' en mensen denken onmiddellijk dat het net NIET echt is. Goed zo, laat mensen maar eens nadenken!" dixit Augustijn
In de studio speelt Augustijn, onder toeziend oog van producer Pedro De Bruyckere, nog steeds alle instrumenten zelf in. Met uitzondering van enkele drumpartijen, die Niels Delvaux voor zijn rekening nam. Live laat hij zich bijstaan door drie topmuzikanten: Micha Vandendriessche (drums), Wim Buysse (bas) en Danny Verstraete(keys). De CD-voorstelling op 1 maart in een uitverkocht CC was alvast een veelbelovend startschot!
Momenteel kan de andere vooruitgeschoven single 'GVD joat' (zie boven), met een iets gewaagdere tekst, op erg veel bijval rekenen. (ging viraal op Facebook)
Je kan Augustijn met band aanschouwen op donderdag 5 maart 2020 in OC De Vonke - gratis toegang - deuren 19.45 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Vonke
Lagaeplein 24
8501 Heule

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie OC De Vonke
Contact oc.devonke@kortrijk.be
0032 56 24 06 20
Links
Trefwoorden vivavlaanderen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS