U bent hier:

Café Bougie - Yin Yoga

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Vind jij het ook moeilijk om thuis tot rust te komen? Zijn er altijd wel nog 'moet-jes' die je rust belemmeren? Tijdens Café Bougie heb je de mogelijkheid om gewoon even te 'zijn', zonder verplichtingen, zonder verwachtingen. Je kan er iets drinken, praten met lotgenoten, rusten,...
Elke editie wordt een laagdrempelige activiteit voorzien die je rust geeft en je energie bevordert.

Op vrij 19 okt is Café Bougie open van 13 tot 16u. Om 14u komt Verania Larosa van The Yoga Rescue langs voor een initiatie Yin Yoga.

Yin Yoga richt zich vooral op het versoepelen van gewrichten en bindweefsel, het ontspannen en versterken en minder op de spierspanning. Yin Yoga is een therapeutische yoga stijl die een positief effect heeft op je botten, gewrichten, spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel. De kennis binnen deze stijl komt voort uit de Hatha yoga en de tradities van de Chinese medicijnen en Yin yoga komt dan ook het dichtst bij de meest oude beschrijvingen van yoga. Er wordt weinig gebruik gemaakt van beweging en soms sta je zelfs helemaal stil. Dit wil niet zeggen dat het niet intensief is. Het langer aanhouden van een houding kan ook als intensief ervaren worden.Yin Yoga is geschikt voor beoefenaars van alle niveaus, van fitness-freaks tot bedlegerige patienten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Entre Cour & Jardin
Brusselsesteenweg 263
9090 Melle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Compagnie Bougie