U bent hier:

Cabaskesrock 2014

10 jaar

Ben je tussen de 10 en 13 jaar en heb je zin om eens lekker te swingen en te fuiven? Dan is Cabaskesrock zeker iets voor jou! De jeugddienst zet de traditie voort en organiseert ook dit jaar een echte fuif op maat van kinderen op een mega coole locatie. Eenmaal per jaar zet "Forty Five" haar deuren open voor het jonge volkje zodat zij ook al eens kunnen proeven van het fuifleven in Hasselt.
Enkel 10 tot en met 13 jarigen zijn welkom op deze spetterende fuif. Graag willen we het record van het aantal Cabaskesrock-gangers verbreken. Vorig jaren daagden maar liefst zo'n 600 fuifgangers op! We zijn benieuwd naar de deze nieuwe editie.

De deuren gaan open vanaf 19u en sluiten weer om 23u00.
De prijs voor het toegangsticket (2 € VVK / 2,5 € kassa) en consumpties (1€ /drankje of chips) zijn zeer democratisch gehouden zodat iedereen kan meefuiven!

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar op de jeugddienst van stad Hasselt (Groenplein 1, 4e verdieping) of in de volgende 9 scholen ( SBS Rapertingen, SBS Kermt, BS Lyceum, BS Atheneum, Kindercampus Tuinwijk, kindercampus De startlijn, Vrije Basisschool de kievit, Vrije Basisschool de Kameleon, De Krullevaar). Niet getreurd want je kan ook aan de kassa betalen!

samengevat
waar: fuifzaal Forty Five, Bootstraat 9, Hasselt (www.fortyfive.be)
wanneer: vrijdag 2/05/2014 van 19:00 tot 23:00
meer info: www.jeugdhasselt.be/kids


Boodschap voor de ouders
De organisator van deze fuif is de stedelijke jeugddienst. Onze medewerkers zijn de hele avond aanwezig. Heb je vragen? Contacteer ons gerust via jeugd@hasselt.be of 011/23 94 20.

Omwille van veiligheidsredenen vragen we aan alle ouders om de kinderen persoonlijk aan de INKOM af te halen. Enkel zo kunnen we toezicht garanderen tot de laatste minuut.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Forty Five
Bootstraat 9
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 2 mei 2014
Leeftijd 10+
Prijs
voorverkoop 2 euro / kassa 2,5 euro
€ 2,0
Reservaties
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Cabaskesrock 2014 op UiTmetVlieg.be