U bent hier:

Buurtfeest Muide-Meulestede 2019

28 jaar Buurtfeest in de wijk Muide-Meulestede-Afrikalaan: een indrukwekkend verhaal van tientallen vrijwilligers, handelaars, organisaties en wijkbewoners. De boeiende en intense samenwerking tussen alle partners in de wijk verklaart het succes van de 'Muidefeesten', gekend in heel Gent. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei kan je er opnieuw genieten van een boeiend programma.
Het concept is intussen gekend. Er zijn de 'klassiekers' zoals de motorrit doorheen de wijk, de langste rommelmarkt (2 km!), De Sterrenparade, de feestbarbecue ... Maar daarnaast zijn er ook nieuwigheden te spotten: Kidsday op zondagnamiddag, een uitbreiding van de activiteiten op het Manchesterplein, Zomerbar ‘De Peloeze’ in de Warme Wijktuin en nog veel meer.
Kom samen met je buren langs in Buurtloods Lucien De Ridder, Patrijsstraat 10 of in het Vikingbos in de Pauwstraat en geniet van dit gezellig buurtfeest!

Buurtfeest Muide-Meulestede is een samenwerking tussen stadsdiensten, lokale handelaars wijkverenigingen en organisaties maar wordt voor het grootste deel gedragen door vrijwilligers. Zowel voor als achter de schermen, een héél jaar lang.

Info

Waar De Buurtloods
Patrijsstraat 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 mei 2019 tot 19 mei 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact buurtwerk.muidemeulestede@stad.gent
+32 9 2682123
Links
Trefwoorden buurtfeesten, buurtevenementen