U bent hier:

burlesque workshop

Cursus of workshop Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Vrijgezellen of een leuke vriendinnen activiteit?
doe dan een sierlijke Burlesque workshop waar je leert teasen als Dita von Teese, zo sexy zijn als Marilyn Monroe en poseren als een pin-up girl.
Deze workshop is puur voor het plezier van jou en je vriendinnen. Ontdek de Diva, Femme Fatale, Bad Girl of Comediënne in jezelf. Maak je eigen verleidelijke naam, en leer 'how to bump & grind' (retro-verleidelijke heupbewegingen). Uiteindelijk maak je een korte Burlesque act na de gekozen optie die je aan elkaar laat zien.

De hoofdpersoon (vrijgezel, jarige) wordt extra in het zonnetje gezet. Je viert je vrouwelijkheid en de workshop geeft je zelfvertrouwen een super sexy boost!
Of je nu kiest om de workshop met of zonder make-up te doen, plezier is gegarandeerd en jullie zullen schitteren als echte diva’s!
Er wordt voor iedereen een toffe goodiebag voorzien.

kies zelf je dag - uur minimum 8 personen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar JC Tranzit
Magdalenastraat 48
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 8 januari 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Organisatie Beautyservices
Contact info@beautyservices.be
Trefwoorden Burlesque, burlesque dansen, vrijgezellen workshop, vrijgezellen, girlsnight, bachelorette party