U bent hier:

Buitenspeeldag

6 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

Buitenspeeldag
Wat?

De sport- en de jeugddienst slaan de handen in elkaar om de kinderen van Merelbeke en omstreken een geweldige Buitenspeeldag te bezorgen. Het evenement vindt plaats op meerdere locaties dit jaar. Het is ongetwijfeld de leukste namiddag van het jaar met springkastelen, gocarts, een reuzegrote zandbak, zotte randanimatie, curieuze constructies,…
Deze activiteit is volledig gratis en er moet op voorhand niet ingeschreven worden. Je komt langs en vertrekt wanneer je wil! Maak dus goede afspraken met de kinderen als je ze zonder begeleiding laat komen. Wij zijn niet in de mogelijkheid om bij elk kind na te gaan of zij al dan niet de toestemming hebben van de ouders om het terrein te verlaten.

Wie?
Voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Er is een apart kleuterdomein voorzien met aangepaste activiteiten. We voorzien begeleiding bij de activiteiten maar niet tussen de activiteiten door. Dus gelieve zeker de kleinsten te vergezellen.

Wat meebrengen?
Wij voorzien voor elk kind een koek en water. Water kan standaard bijgevuld worden. Drankjes en snacks kunnen besteld worden in de cafetaria.
Als je zeker voldoende wil hebben, neem gerust wat extra mee.

Prijs?
Helemaal gratis! Wij vragen alleen wat glimlachjes in de plaats.

Leeftijd: kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar

Info

Links
Waar Sportcentrum Ter Wallen
Sportstraat 1
9820 Merelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
UITPAStarief: € 0,00; Kansentarief: € 0,00; inwoners: € 0,00; niet-inwonersMerelbeke: € 0,00
gratis
Reservaties Inschrijven
Organisatie Dienst Jeugdprogrammatie
Contact jeugd@merelbeke.be
09 210 35 60
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Buitenspeeldag op UiTmetVlieg.be