U bent hier:

Buitenspeeldag Avelgem

+1 punt 3 jaar

De Buitenspeeldag is er weer! Al voor de 13de keer op rij kan je een hele woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Op woensdagnamiddag 22 april slaan de dienst jeugd en cultuur en de sportdienst opnieuw de handen in elkaar. We zetten alle tv’s, iPads en smartphones uit om enkele uren te ravotten in buitenlucht! Net zoals voorgaande jaren wordt het evenemententerrein naast Spikkerelle omgetoverd tot een waar speelparadijs voor alle Avelgemse kinderen!
We voorzien heel wat activiteiten tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Ga helemaal los op ons 32 meter lang opblaasbaar hindernissenparcours of speel een gezellig oldskool spelletje minigolf.
Kom je uitleven op onze longboards, go-carts of gekke fietsen. Ontdek onze pop-up avonturenzone en ga er met je vrienden lasershooten! Overwin je angsten op onze coole kantelmuur of speel harde pleinspelen met de Chiro! Leer de coolste dansmoves tijdens de dansworkshop of speel met je vrienden levend tafelvoetbal! Of misschien hou je liever van gekke bekken trekken in de lachspiegels of onze springkastelen, crea activiteiten of speleobox? Ook voor de kleuters voorzien we een zone met aangepaste activiteiten (kleuters moeten wel begeleid worden door ouders).
We vergeten ook de (groot)ouders niet! Blijf gerust plakken op de Buitenspeeldag en geniet van een lekker drankje of hapje op ons sfeerterras.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Spikkerelle
scheldelaan 6
8580 Avelgem

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 22 april 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie dienst jeugd en cultuur Avelgem
Contact jeugd@avelgem.be
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Buitenspeeldag Avelgem op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS