U bent hier:

BUITENgewoon zomerkamp - The Wild Life

+1 punt 8 jaar

Een creatief belevingskamp voor jonge natuurliefhebbers!
Weet jij hoe natuurkunst eruit ziet? Of hoe je muziek kan maken met een bos? Heb je wel eens brandnetelchips geproefd? En voelt een eik eigenlijk anders dan een beuk? Tijdens dit BUITENgewone kamp gaan we op onderzoek uit en kom je het misschien wel te weten...
Wat?
We gaan ons helemaal onderdompelen in de natuur, haar ten volle beleven met al onze zintuigen. Dat betekent dus kijken, luisteren, proeven, ruiken en natuurlijk ook voelen. We leven ons helemaal uit in Mekkerland, maar af en toe trekken we ook samen het park, het veld of het bos in om inspiratie op te doen, bij te leren en te spelen. Vervolgens laten we onze creativiteit de vrije loop. Boven alles gaan we natuurlijk genieten en ons amuseren!

Voor wie?
Floreert jouw kind in kleine groepjes en rustige omgevingen? Door de kleinschaligheid van dit kamp (max. 8 kinderen) creëren we een veilige setting met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind en de ruimte om helemaal zichzelf te zijn. Ieder kind krijgt de kans om zijn of haar eigen talenten en interesses te onderzoeken.

De richtleeftijd is 8 - 11 jaar. Is jouw kind een jaartje jonger of ouder, maar is dit echt iets voor hem of haar? Geen probleem!

Waar?
Mekkerland is onze thuisbasis. Hier mogen zowel dieren als kinderen gewoon zijn wie ze zijn! Deze diervriendelijke kinderboerderij biedt ons alle ruimte om te spelen en te exploreren. Ook in de directe omgeving zijn er prachtige plekken (Landschapspark Groene Velden, Claeys-Boúúaertpark) waar we op ontdekkingstocht kunnen gaan.
Adres:
Zuidbroek 8
9030 Mariakerke
Let op! Op dit adres vind je woonzorgcentrum Zuiderlicht. Mekkerland ligt achter het gebouw. Volg het pad naast het WZC en je komt er vanzelf.

Wanneer?
17-21 aug
Telkens van 9 - 16u.
(Er is opvang mogelijk van 8u30 tot 16u30.)

Prijs: €160 voor vijf dagen. Hierin zijn inbegrepen: leuke activiteiten, alle materialen, lekkere en gezonde tussendoortjes in de voormiddag.
Zelf meebrengen: lunchpakket en een herbruikbare drinkfles met water.
Heb je recht op Uitpas kansentarief van Stad Gent? Dan krijg je korting. Geef dan bij inschrijving je Uitpasnummer door.

Over mij
Ik ben Lies, drijvende kracht achter The Wild Life. Ik heb 15 jaar ervaring in sociaal en cultureel werk over alle leeftijden en doelgroepen heen, zowel als vrijwilliger als betaalde kracht. Een greep uit mijn activiteiten: gids en workshopbegeleider voor scholen in het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis, freelance workshopbegeleider voor kinderen voor De Wereld van Lies, auteur van kinderboeken, bijlesleerkracht, leerkracht Engels in Peru en Ecuador, begeleider van vrijwilligersprojecten in Zuid-Amerika, taaldansleerkracht voor Wadada, begeleider van kinderdansworkshops voor An-Sofie Maes, begeleider kinderkunstenkamp voor Zzmogh, etc. Ik volgde onder andere de opleidingen dansanimator in het jeugdwerk, EHBO, wildpluk, natuurverkenner, life coach, lachanimator, etc.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Mekkerland Diervriendelijke Kinderboerderij
zuidbroek 8
9030 Mariakerke (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 augustus 2020 tot 21 augustus 2020
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 160,00 €

€ 160,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 32,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Mekkerland vzw
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over BUITENgewoon zomerkamp - The Wild Life op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS