U bent hier:

Buiten de Zinne: Tom Van Stiphout en Nina Babet: 'Soundcheck songs and backstage stories'

Concert Pop en rock

Onder het moto “derde keer goede keer” komen Tom Van Stiphout en Nina Babet naar Pelt afgezakt. In maart moesten we hun voorstelling verplaatsen omdat Tom op dat moment in The Royal Albert Hall in Londen gitaar stond te spelen aan de zijde van Bryan Ferry. En in april, tja die reden kennen we allemaal.
Maar eind augustus dus de derde poging voor deze topartiesten. Na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.

Verwacht een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.

Verwacht kleurrijke verhalen over het harde leven ‘on the road’. Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.

Verwacht u aan een heerlijke avond om de zomer van 2020 en ineens ook ons seizoen 19-20 mee af te sluiten.

En om de zomer af te sluiten nog extraatje op deze avond: Stef Geers staat jullie op te wachten in “Café de éénmanszaak”. Eén vierkante meter café! Er is gratis drank en lekkers, maar… je moet er iets voor doen. En hij heeft speciaal zijn toog aangepast want die is nu exact 1,50 m.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CC Palethe
Trefwoorden Palethe