U bent hier:

Buiten de Zinne: Geert Hautekiet: 'Rond de pot'

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Geert Hautekiet is een rasverteller. Een storyteller, als je het liever wat hipper hebt. “Heerlijk hilarisch!”, omschreef De Standaard hem ooit. “Ik zat de hele tijd op het puntje van mijn stoel. Ik kwam daar alleen maar af van het lachen.” (Het Parool). Al jaren toert hij langs de grote Vlaamse en Nederlandse locatietheater-festivals (Zomer van Antwerpen, Oerol, Boulevard Festival, ...) met fantasierijke volavond-vertellingen in roestige decors van rammelende zelf geknutselde klankmachines.
Maar sinds twee jaar legt hij zich ook toe op korte, krachtige vertellingen. De puurste vorm van theater. Heel erg rock ‘n roll. Straffe, gebalde verhalen, telkens zo’n 25 minuten lang. Stuk voor stuk in Geerts eigen, rijke taal.
In “Rond de pot” krijg je van hem 3 korte vertellingen telkens doorspekt met muziek en dat allemaal vanop zijn unieke, ronddraaiende podium.

En voor wie er niet genoeg van kan krijgen staat voor en na de voorstelling van Geert ook Theater Muto/Stef Geers klaar om u te ontvangen in zijn coronaproof woonwagen. In het non-verbale “Josser” brengt hij het verhaal van iemand die niet in het circus geboren is. Een verhaal over er graag bijhoren, dromen... en veel verbeelding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CC Palethe
Trefwoorden Palethe