U bent hier:

Buddhakado, Nepali Dynamic Full Contact Karate

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Buddhakado is een dynamische full contactstijl die, vanwege haar allround systeem een realistische verdedigingssport is. Er kan een jaarabonnement worden genomen of er kan gebruik gemaakt worden van een beurtenkaart.
Budokai-do is een dynamische full contactstijl die, vanwege haar allround systeem een realistische verdedigingssport is. Een doeltreffende gevechtssport met effectieve technieken waarbij men gebruik maakt van loopstanden als gevechtsstand voor een goede bewegelijkheid. In Budokai-do tracht men de dode hoek van de tegestander optimaal te benutten bij het aanvallen.

Karuna Budokai-do is als één van de eerste clubs van België, een baken van ervaring.
De mensen die hier zijn gestart, stonden onder direkte begeleiding van Maha Guru Sagar Shreshta, maar op oorspronkelijk is de club gestart door Sano Guru Renaud Drory.
Onder leiding van Sano Guru Sander De Sutter, die van deze direkte begeleiding heeft kunnen genieten, kan men hier Budokai-do aanleren en beoefenen.
Een 2de generatie lesgevers hebben onder begeleiding van Maha Guru en onder leiding van Thulo Guru Steve Baeyen, Sano Guru Sander De Sutter, Sano Guru Brian Decrop, Sano Guru Guy Melard, Guru Miguel Tyteca, Guru Lawrence Van Den Weghe, over genoeg diversiteit in technieken kunnen beschikken om een volledige vorming te verkrijgen en dus ook door te geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sporthal S&R Rozebroeken
Victor Braeckmanlaan 180
9040 Sint-Amandsberg
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag van 18:30 tot 20:00
  • Woensdag van 18:30 tot 20:00
  • Vrijdag van 18:30 tot 20:00
Prijs
- er zijn 2 initiatie lessen- een jaarabonnement kost 195€,waarvan je nog kan recuperen via sportkorting (+/- 25€, afhankelijk van mutualiteit)- of je kan een beurtenkaart vragen twv. 50€
€ 1,5
Organisatie Karuna
Contact gent@buddhakado.be
Links
Trefwoorden wijk__sint_amandsberg