U bent hier:

Brussels Vintage Market op de Brussels Design Market

Op 23 en 24 september, installeert de Brussels vintage market, hét maandelijkse evenement voor de vintage lover zich op de Brussels Design Market, het evenement met Europese faam gewijd aan vintage design van de 20ste eeuw. Voor de eerste keer verenigen deze twee 100% vintage evenementen zich gedurende een weekend en brengen ze hun respectievelijke voorliefdes samen: mode én design !
Meer dan 50 exposanten gespecialiseerd in vintage mode zullen zich nestelen te midden van de meubels uit die tijd en hun vondsten uit de tijd van toen te koop aanbieden. U zal er gedurende het hele weekend mannen-, vrouwen- en kinderkleding vinden, naast juwelen en accessoires, gepresenteerd in kleine tijdelijke Boutiques.

Deze grote vintage markt laat de liefhebber van design een reeks meubels ontdekken van Scandinavische, Belgische, Franse, Italiaanse en Amerikaanse oorsprong en objecten in keramiek, glas, plastic, hout of bakeliet. Tijdens deze editie van 2017 staat de nieuwe ‘’ Vintage Clothing Area ‘’ in de kijker, waar prachtige, unieke stukken, nieuw of tweedehands zullen voorgesteld worden.

Vintage is een levensstijl, een uniek universum, een tijdloze inspiratie die erin slaagt om zowel de nostalgische als de nieuwe generatie te laten wegdromen. Dankzij het samensmelten van de Brussels Vintage Market en de Brussels Design Market kan u alle curiositeiten van de jaren 20 tot de jaren 80 ontdekken en herontdekken in een ontspannen kader.

Info

Waar Tour & Taxis
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 23 september 2017 tot 24 september 2017
Organisatie vzw Brussels Vintage Market
Contact morgan@brusselsvintagemarket.be
0485310256
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier