U bent hier:

Brussels Museums Nocturnes: De Brusselse musea in happy hour

+1 punt

Elke donderdagavond van 19 september tot 5 december kan je van 17u tot 22u terecht in een aantal Brusselse musea om tijdelijke tentoonstellingen te ontdekken, deel te nemen aan activiteiten en originele geleide bezoeken te volgen. Dit alles in een gemoedelijke sfeer als een soort van culturele aperitief en dit tegen een zeer voordelige prijs.
Per museum betaal je €4 (standaard) of €2 (-26) voor 1 toegang. Wat is nog voordeliger? De Pass 5 Nocturnes voor €17 (standaard) of €8 (-26). Het geeft je 5 voordelige toegangen die geldig zijn gedurende het hele seizoen of te gebruiken zijn op eenzelfde avond. Het is absoluut een koopje als je een fervente museumlover bent of als je met vrienden of familie wilt komen. Elke week wordt er ook gefocust op een Brusselse wijk met haar musea zodat je meerdere museumbezoeken kan combineren.

We zien jullie graag op 19 september op de Grote Markt voor de grote gratis opening die Brussel in de kijker zal zetten.
Op het programma staan onverwachte verhalen van onze stad met de tentoonstelling “The Grand Place to Be" in het Broodhuis, de schoonheid van verfijnde lingerie in de tentoonstelling "Beautiful Lace" in het Mode & Kant Museum en meer extravagantie en folklore in kledij in de GardeRobe MannekenPis. Daarnaast zijn er geleide bezoeken, activiteiten, muziek en nog zoveel meer. Vraag naar de brochure op de Museum Markt.

Meer info: www.brusselsmuseumsnocturnes.be

Info

Waar Brussels Museums
Koningsgalerij 15
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 september 2019 tot 5 december 2019
Prijs
Normaal

€ 4,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Brusselse Museumraad
Contact eva@brusselsmuseums.be
+3225127780
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS