U bent hier:

Brussel Trouwt

Een levenslange romance, een coup de foudre of een bewogen affaire … Brussel doet menig hart sneller slaan. Hoog tijd om de liefde te bezegelen. Neemt gij Brussel tot uw wettige echtgeno(o)t(e)? Vier op 11 juli de liefde voor Brussel tijdens een groot, onvergetelijk trouwfeest op de Grote Markt. Helemaal gratis. Geef zelf je jawoord aan de stad of neem deel aan de festiviteiten.
Vier op 11 juli de liefde voor Brussel tijdens een groot, onvergetelijk trouwfeest op de Grote Markt. Helemaal gratis. Geef zelf je jawoord aan de stad of neem deel aan de festiviteiten.

VANAF 13:00 | BRUSSEL TROUWT
‘s Avonds barst het feest los, maar daarvoor moet er nog van alles gebeuren: rep je naar trouwzaal van het Stadhuis en geef jouw jawoord aan de stad, laat jouw foute trouwfoto’s nemen, loop binnen in de mobiele tattoostand en krijg een aandenken aan deze mooie dag, waag je kans in een wedstrijdje bruidsboeketjeswerpen of maak samen stoemp voor het huwelijksfeest van ’s avonds.
Radio 2 zorgt de hele namiddag voor muziek met een live-uitzending van de Vlaamse 100 Live.

19:00 | DE BRUSSEL TROUWT TROUWTRAKTATIE
Geen trouw zonder toost. Ter ere van Vlaanderen Feest, Brussel Danst krijgt de ganse Grote Markt een glas aangeboden. Hef het glas en klink op de Vlaamse feestdag, op Brussel, op de liefde, op de kersverse stelletjes en op de opening van een onvergetelijk huwelijksfeest. Een typische trouw-dj brengt je alvast in de juiste stemming.

19:30 | DE GROTE BRUSSEL TROUWT TROUWSHOW
Alles wat een bruiloft zo geweldig maakt, maar dan uitvergroot tot epische proporties. Want trouwfeesten zijn nu eenmaal de beste feestjes. Met sketches en verrassingsacts, aangeschoten speeches, wedstrijdjes, een openingsdans, duiven, vuurwerk en massa’s liefde.

21:30 | DE KREUNERS
De Kreuners zetten de kers op de bruidstaart. De Vlaamse rockers kondigden eind 2017 hun comeback aan. Met hun nieuwe verzamel-cd en hun grootste hits palmen ze ook met volle goesting het podium op de Grote Markt in.

21:30 | DE BRUSSEL TROUWT TROUWFUIF
Wie niet uitgedanst raakt of de liefde graag tot in de vroege uurtjes bezingt met een vreselijk geweldige karaoke, kan afzakken naar de Beursschouwburg. Denk ‘Les Lacs du Connemara’, ‘Summer of ’69’ en andere heerlijke cliché-trouwnummers.

Initiatiefnemer: Vlaamse overheid
Organisator: Muntpunt i.s.m. CirQ

Info

Waar Grote Markt

1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 juli 2018 tot 12 juli 2018
Prijs gratis
Organisatie Muntpunt
Contact info@brusseltrouwt.be
02 2 278 11 11
Links
Trefwoorden vivavlaanderen
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.