U bent hier:

Brussel in motion: fototentoonstelling

Tentoonstelling Fotografie

De finalisten van de fotowedstrijd exposeerden een maand lang in The Photo Academy, Brussel, met foto's die in de stad rond een specifiek thema waren gemaakt: Brussel in motion
BRUSSELS STREET PHOTOGRAPHY FESTIVAL EN THE PHOTO ACADEMY
Het Brussels Street Photography Festival (BSPF) werkt samen met THE PHOTO ACADEMY om een fotowedstrijd te organiseren rond een specifiek thema, gemaakt in de stad Brussel.

BRUSSELS IN MOTION
Brussels in motion is een fotowedstrijd met als doel de dynamische elementen in beeld te brengen die van Brussel een unieke kosmopolitische stad maken. Het thema van de wedstrijd is: Brussels in motion (Brussel in beweging). De tentoonstelling duurt een maand, tot en met zondag 14 oktober 2018 en valt samen met de derde editie van het Brussels Street Photography Festival (5-7 oktober).
Tentoongestelde foto’s zullen, gedurende het hele jaar, de gelegenheid krijgen om opnieuw tentoongesteld te worden, op toekomstige tentoonstellingen georganiseerd door THE PHOTO ACADEMY en in toekomstige edities van het BSPF.

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/247971519237586/

BSPF EN PARTNERS
Het BSPF is een project van Cakri, een culturele Vereeniging gebaseerd in Brussel wiens doel het is om het stedelijke landschap te verrijken met culturele projecten. Het BSPF wordt gecureerd door Brussels Newsroom en WorldSP.co. Ons team van enthousiaste supporters – die het BSPF hebben vertrouwd en een wil hebben om het imago van Brussel te verbeteren – bestaat uit: Brussels Newsroom, WorldSP.co, Ville de Bruxelles, Visit Brussels, Muntpunt, Maison des Cultures et de la Cohesion Sociale de Molenbeek, NH Hotel Bloom Brussels, MAPS, The Photo Academy en Laboriver.

Ga voor meer informatie naar: www.bspfestival.org
Facebook: https://www.facebook.com/BrusselsStreetPhotographyFestival/
Twitter: https://twitter.com/BSPFestival_Off
Instagram: @bspfestival

Info

Waar The Photo Academy Brussels
Ons-Heerstraat 11
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 september 2018 tot 14 oktober 2018
Prijs gratis
Organisatie Brussels Street Photography Festival
Contact info@bspfestival.org
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier