U bent hier:

Brugge Feest - samen zingen op 't Zand

Zin om mee te brullen op het podium? Stuur een mail naar koor@comitevoorinitiatief.be. In weinig andere steden wordt de jaarwisseling zo massaal en uitbundig gevierd als in Brugge. Plaats van de afspraak is ‘t Zand waar de festiviteiten om 22.45 uur van start gaan met ‘Brugge zingt van oud naar nieuw’.
Het concept is inmiddels alom gekend: aangevoerd door ‘dirigent’ Nico Blontrock, en een gelegenheidskoor kan het publiek luidkeels meezingen met de meest populaire hits van de voorbije jaren. Je kan intussen terecht aan de diverse drank- en eetstandjes en de horecazaken in de directe buurt.
Klokslag middernacht wordt even verpoosd want dan is het tijd voor een spetterend vuurwerk van ruim een kwartier. Vervolgens wordt het tweede gedeelte van het zangfeest in volle hevigheid hervat.
We verspreiden een gratis krantje met alle liedjesteksten in alle brievenbussen van Brugge en wijde omgeving. En uiteraard zijn ook ter plaatse nog exemplaren verkrijgbaar. De onvermijdelijke afsluiter wordt traditiegetrouw ‘Les lacs du Connemara’. Het feestje wordt afgesloten om 1.30 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't zand (plein)
't zand
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 31 december 2018
Prijs gratis
Organisatie Comité voor Initiatief
Links
Trefwoorden oudjaar, oudejaarsavond, oudejaar