U bent hier:

Broodbakdemonstraties

+1 punt

Tijdens een aantal evenementen worden er in ons bakhuis broodbakdemonstraties gehouden. Kom eens kijken, proef de smaakvolle lekkernijen en koop een ambachtelijk speltbrood of rozijnenbrood.
De bakkers gaan vanaf 11u aan de slag om de oven op temperatuur te stoken, diverse recepten voor te bereiden en het deeg ovenklaar te maken. Met het nodige vakmanschap zorgen zij voor heerlijk op steen gebakken brood en originele proevertjes. Kom zeker een kijkje nemen, de bakkers demonstreren met plezier. Let op, de verkoop is steeds een groot succes, dus raden we je aan je brood vooraf te bestellen.
Let op: Zondag 23 juni ( geen verkoop, enkel demo)
Bestel je brood ten laatste op vrijdag voor de bakdag (tot 16u), via huysmanhoeve@plattelandscentrum.be of 09 327 04 47.
Aanbod: groot speltbrood en rozijnenbrood aan 2,5€.
Op de bakdag kan je het brood in principe afhalen vanaf 16u. Het tijdstip waarop het brood klaar is, is niet exact te bepalen en afhankelijk van verschillende factoren (aantal broden, gebruikte grondstoffen, temperatuur oven…). Het kan dus zijn dat je brood niet exact om 16u klaar is, dank voor uw begrip hiervoor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie VZW Plattelandscentrum Meetjesland
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS