U bent hier:

Brihang

+1 punt

Concert Hip hop, rnb en rap

Brihang brak in korte tijd door als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken.
Voor 'CASCO', zijn tweede album, zoomde hij uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Brihang zingt en rapt over zijn twijfels, zijn onzekerheden en zijn kleine kantjes die hem net zo menselijk maken als ons allemaal. Eerste single 'Steentje' had slechts enkele maanden nodig om unaniem bestempeld te worden als een hedendaagse klassieker. Ook 'Oelala' en 'Rommel' eindigden bij de eerste tien van de Vlaamse Top 50. De rest van de plaat verbaasde vriend en vijand, iets wat nog eens onderstreept werd met MIA-nominaties in de categorieën soloartiest, Nederlandstalig, auteur/componist en beste videoclip.

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 4 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 20,00 €; -26: 14,00 €

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 4,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurhuis De Warande

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS