U bent hier:

Brick Mania Limburg 2014 (LEGO® Beurs)

Een tentoonstelling met LEGO® steentjes, georganiseerd door BeLUG vzw (Belgian LEGO User Group). Deze tentoonstelling richt zich tot het hele gezin. BeLUG vzw is namelijk een club van volwassen LEGO fans, die graag hun creaties aan het grote publiek laten zien. Met talloze bouwwerken van de meest diverse aard, demonstraties en verkoop van LEGO sets en onderdelen.
Een tentoonstelling met LEGO® steentjes, georganiseerd door BeLUG vzw (Belgian LEGO User Group). Deze tentoonstelling richt zich tot het hele gezin. BeLUG vzw is namelijk een club van volwassen LEGO fans, die graag hun creaties aan het grote publiek laten zien.

Met grote layouts (diorama's), maar ook met GBC (Great Ball Contraption - honderden balletjes in beweging), mozaïeken, 3D sculpturen, Truck Trial (hindernissenparcours), kleine en grote creaties allerhande, robotica en zoveel meer!

Verder zijn er ook demonstraties, workshops ('alternatief bouwen' voor kinderen vanaf 7 jaar, 'kennismaking Mindstorms' voor iedereen vanaf 12 jaar) en verkoopstands met LEGO sets en onderdelen.

Kom zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer - de beurs is prima bereikbaar met de bus!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar T.I. Don Bosco Houthalen-Helchteren
Don Boscostraat 6
3530 Houthalen-Helchteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 30 augustus 2014 tot 31 augustus 2014
Prijs
Gratis voor kinderen t.e.m. 6 jaar.
€ 1,0
Organisatie BeLUG vzw
Contact contact@belug.be
0486/03.10.42
Links
Trefwoorden lego, brickmania, BeLUG