U bent hier:

Breng je sportclub @ school

De sportdienst roept alle Brechtse kinderen op om op woensdag 19 september naar school te gaan in hun favoriete sport(club) outfit!
In het kader van de maand van de sportclubs gooien heel wat Brechtse sportclubs hun deuren open in september. Door middel van gratis initiaties, demonstraties, kijkdagen enz. kan je kennis maken met het sportaanbod.

Sluit je in september aan bij een Brechtse sportclub en kom je bovendien op woensdag 19 september in je sportoutfit naar school, dan ontvang je als beloning een leuk sportcadeau van de gemeente Brecht!

Volg het stappenplan:

Stap 1: Kies je favoriete sportclub via de sportclub-zoekmachine van de gemeente Brecht of neem contact op met de sportdienst om jou te helpen bij je keuze.
Stap 2: Zorg dat je beschikt over een uitnodigingskaart (deze worden verdeeld via de Brechtse scholen en via de gemeentelijke sportdienst)
Stap 2: Start tussen 1 en 30 september met sporten bij een sportclub en laat de uitnodigingskaart aftekenen.
Stap 3: Kom op woensdag 19 september in sportoutfit naar school (vergeet je kaart niet voor een stempel of handtekening van je juf of meester).
Stap 4: Lever de ingevulde kaart in en ontvang een sportcadeau (Inruiladres: Sporthal de Ring, Ambachtslaan te Brecht op weekdagen van 17.30 tot 22.00 uur van 19/09 tot 15/10/2018).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportdienst brecht
Gemeenteplaats 1
2960 Brecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 19 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Sportdienst Brecht
Contact sportdienst@brecht.be
036602830
Links
Trefwoorden sport, sportersbelevenmeer, mvds, ook voor kinderen, sportiefbrecht, homepage, homepagegc
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Breng je sportclub @ school op UiTmetVlieg.be