U bent hier:

Breaking Barriers - Het Depot

De herdenkingen van de honderdste verjaardag van de Eerste Wereldoorlog zijn stilaan afgerond, maar 11 november blijft een vrije dag en dat weekend biedt natuurlijk een ideale gelegenheid om nog eens een hoop bands naar Het Depot te halen.
Breaking Barriers is onze jaarlijkse viering van het punkgenre (in de brede zin van het woord). Dit jaar maken we die woorden waar met een zeer gevarieerde affiche. Verschillende continenten en stijlen komen aan bod, met onder meer Zweedse garagerock, Franse folkpunk, Indonesische hardcore, Engelse punkpoëzie en Belgische ska.

Het programma neemt maar liefst drie dagen in beslag. Op zaterdag 9 en zondag 10 november is iedereen welkom in de grote zaal van Het Depot, maar op vrijdag 8 november hebben we nog iets speciaal in petto met een hoop pre-events op allerlei locaties in het centrum van Leuven.

Het is voor iedereen een kans om eens bands te ontdekken die anders zelden in België spelen en die voor muzikale verrassingen kunnen zorgen. Maar meer dan dat hopen we natuurlijk dat iedereen zich een heel weekend lang geweldig zal amuseren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 november 2019 tot 10 november 2019
Reservaties
Organisatie Muziekcentrum Het Depot
Trefwoorden jongerentip