U bent hier:

Bossemans & Coppenolle - Loge 10 LAATSTE TICKETS

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

EEN VOLKSE KOMEDIE OVER VRIENDSCHAP, LIEFDE EN VOETBAL
De twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens & Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien worden door het huwelijk van Frans' zoon Tuur en de dochter van Auguste: Georgette. De twee mannen dagdromen nog maar net over kleinkinderen of Madame Violette - de onweerstaanbare huurster van August - maakt haar intrede in Frans' winkel van behangpapier.

Vanaf dit moment begint de spreekwoordelijke "miserie". De charmes van Madame Violette helpen haar immers om Frans, een goedgelovige weduwenaar, aan te zetten om zich in te schrijven in de supportersclub van de voetbalploeg De Rode Draken.
Meer zelfs, ze slaagt er ook in om hem ervan te overtuigen zijn talentvolle zoon te laten inschrijven als speler bij de ploeg.

Wanneer dit nieuws de familie Coppenolle bereikt gaan de poppen aan het dansen. Mevrouw Coppenolle is immers een hartstochtelijke supporter van De Purpere Beren. Laat nu net deze twee ploegen aartsrivalen zijn!

Een jarenlange vriendschap én een trouwerij dreigen in het water te vallen…
Deze komedie uit het Belgische theater-repertoire is meer dan 70 jaar oud maar nog steeds even charmant en grappig.

Met: Carry Goossens, Daan Hugaert, Marijke Hofkens, Michiel De Meyer, Ann De Winne, Wim Van de Velde, Nathalie Wijnants, Line Ellegiers en Stef Poelmans
Regie : Bruno Van Heystraeten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Kruisboog - Theaterzaal
Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 januari 2020 tot 19 januari 2020
Prijs
Basistarief: 22,00 €; 55+,-26: 21,00 €
€ 22,0
Reservaties
Organisatie CC De Kruisboog
Contact 016 805 696