U bent hier:

BOSLOOPCRITERIUM Buurtsportdiensten

100% CORONAPROOF
Omwille van het coronavirus wordt het bosloopcriterium dit jaar in een ander jasje gestoken. Deelnames zijn niet langer gebonden aan een vast startmoment op zondagvoormiddag, maar worden telkens gespreid over drie dagen, nl. vrijdag, zaterdag én zondag. Bij elke loop is er een parcours van +/- 3 km bewegwijzerd gedurende deze periode. Geniet dus onbeperkt en coronaproof van een ontspannend bosloopmoment met je gezin of bubbel!

WANNEER?

- 11-13 september: Finse Piste De Steenberg, Dalerweg, Kinrooi
- 25-27 september: Voetbalclub Racing Reppel, Zandstraat, Bocholt
- 2-4 oktober: Bivakplaats Kimpenhof, Laerstraat 3, Opglabbeek, Oudsbergen
- 23-25 oktober: Breugelhoeve, Oude Weyerstraat 1, Peer
- 6-8 november: Voetbalaccommodatie SSD Opoeteren, Dorperheideweg, Opoeteren
- 20-22 november: Voetbalaccommodatie K.O.F.C. Opitter, Opstraat, Bree-Opitter

STRAVA-SEGMENTEN

Van elke bosloop wordt er een Strava-segment van +/- 3 km aangemaakt. Een Strava-segment markeert een route, of delen ervan. Telkens als je een segment afmaakt, wordt je tijd opgenomen, zodat je deze kunt vergelijken met eerdere pogingen of die van vrienden en andere sporters. Je kan de Strava app gratis installeren op je smartphone.

WIN EEN WAARDEBON VAN 25 EURO

Loop je het parcours binnen de aangegeven periode en registreer je de activiteit op Strava? Dan maak je kans op een waardebon van 25 euro bij Decathlon. Na elke bosloop worden telkens twee bonnen verloot onder alle geregistreerde deelnemers. We verloten nog eens twee extra bonnen van 25 euro onder de deelnemers die 4 van de 6 boslopen registreerden op Strava.

Veel succes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Breugelhoeve, Peer
Weyerstraat 1
3990 Peer

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 september 2020 tot 22 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stad Peer
Contact sportdienst@peer.be
011 61 07 00
Trefwoorden sport, gezin