U bent hier:

Bordspelavond @ FORUM-Ranst

FORUM-Ranst is een vereniging voor liefhebbers van eigentijdse bord-, kaart- en dobbelspellen. We beschikken over een permanente collectie van bijna 600 gezelschapsspellen die we ook elk jaar proberen te vernieuwen.
In de regel spelen we twee keer per maand KWB-lokaal van Ranst, op de tweede vrijdag en vierde zaterdag. De club wordt hoofdzakelijk door adolescenten en volwassenen bezocht, maar ook gezinnen met oudere kinderen (vanaf ongeveer 9 jaar) zullen in onze spellencollectie vast hun gading vinden en zijn welkom aan onze speltafels. De spellen worden geserveerd van 20u00 tot middernacht, al durft dat in het enthousiasme van het moment wel eens uit te lopen.
Laat je trouwens niet afschrikken door het feit dat FORUM-Ranst onderdak heeft in het KWB-lokaal. Je hoeft helemaal geen KWB-lid te zijn om onze spelavonden te bezoeken: de club staat open voor iedereen die van een goed gezelschapsspel houdt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar kwb lokaal
Boerenkrijglaan
2520 Ranst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 1,50 €; Eerste deelname: 0,00 €; Jaarlidmaatschap: 8,00 €
€ 1,5
Organisatie KWB Ranst
Links
Trefwoorden gezelschapsspellen, gezelschapsspellenavond, bordspellen, Bordspellenavond, Bordspelavond, bord- en kaartspellen, dobbelspel