U bent hier:

Booke Choco: De Piepkes betogen!

5 jaar

Concert Pop en rock

Twee jaar geleden trokken De Piepkes een blik verse liedjes open. Dat er na een eerste blik vaak een tweede volgt hoeft geen betoog. Een betoging is soms een optocht, feestelijk en luid, maar ook een bijeenkomst met toespraken en liedjes en lawaai. Een soort van carnaval voor het goede doel. Betoog mee met de Piepkes, maak spandoeken, breng megafoons en zet natuurlijk een rare hoed op.
Muziektheater met een lekker ontbijt voor de hele familie!

Twee jaar geleden trokken De Piepkes een blik verse liedjes open. Dat er na een eerste blik vaak een tweede volgt hoeft geen betoog. Een betoging is soms een optocht, feestelijk en luid, maar ook een bijeenkomst met toespraken en liedjes en lawaai. Een soort van carnaval voor het goede doel. Betoog mee met de Piepkes, maak spandoeken, breng megafoons en zet natuurlijk een rare hoed op?

Booke Choco is een initiatief van de Anderlechtse jeugd-en cultuurdienst en is een ontmoetingsplek voor gezinnen met jonge kinderen. Elke laatste zondagvoormiddag van de maand starten we met een Oxfam ontbijt, gevolgd door een familievoorstelling. De allerkleinsten kunnen tijdens de voorstelling terecht in de kinderspeelhoek.

VOORSTELLING: GRATIS toegang voor iedereen
ONTBIJT: €4 per volwassene, €2 per kind (-12 jaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar BLO Magnolia
Itterbeekselaan 226
1070 Anderlecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 27 maart 2016
Leeftijd 5+
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Jeugd- en cultuurdienst Anderlecht
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Booke Choco: De Piepkes betogen! op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS